Despre noi

Despre noi

Te pregatesti sa iti amenajezi casa sau gradina? Te gandesti la cat timp iti va lua sa cauti piatra decorativa perfecta, tamplaria impecabila,mobilierul, parchetul si usile de interior ideale? Nu te mai gandi, lasa-ne pe noi sa facem toata treaba: de la consultanta și selectie, la montaj si asistenta tehnica!

La showroomul CAAB Office&Home Design din Cluj, unic reprezentant in Romania al celor mai renumite branduri din lume dedicate amenajarilor interioare si exterioare, totul este accesibil! De la spatiul expozitional, pana la varietatea de produse: de la clasicele granit, travertin sau marmura, la luxul oferit de editii limitate și modele personalizate de lastre din pietre semipretioase – agate, quartz, sau onix!

Toate pot fi prelucrate la fata locului- de la simple taieri, la decupaje cu laser si waterjet. De asemenea, specialistii CAAB stau la dipozitia clientilor atat cu sfaturi si consultanta pentru selectia materialelor, cat si cu echipe pentru montaj si asistenta tehnica post montaj. In plus, showroomul are prevazute si doua incaperi special amenajate si dotate pentru clienti, care pot veni insotiti de arhitectii si/sau designerii lor, sa vada materialele, sa faca planuri, sa isi stabileasca intalniri, sa aiba practic un birou “operational” temporar in incinta CAAB.

CAAB Office&Home Design, din septembrie, in Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 287. Locul unde exceptionalul este casa ta!